Budapesti Interkontinentális Táncfesztivál és Workshop

Tisztelt Táncpedagógusok, Kedves Táncosok!

Még tombol a nyár, de mi nagy erővel készülődünk az őszi szezonra, melyet egy különleges programmal szeretnénk nyitni 2017.09.16-án

 Budapesti Interkontinentális Táncfesztivállal És Workshoppal.

9:00 óra WORKSHOP

Tanárok:

  • Demcsák Ottó
  • William Fomin
  • Rostás Csilla és Vas-Imre Norbert

A Workshopra bárki jelentkezhet, aki rendelkezik alaptánctudással (A és B kat.), tanár vagy táncos, külsős vagy MLTSZ tag a mellékelt jelentkezési lapon.

Részvételi díj: 5.000 Ft/nap

A workshoppon résztvevők ingyenesen bemehetnek nézőként a fesztiválra.

15:00 óra BUDAPESTI INTERKONTINENTÁLIS TÁNCFESZTIVÁL,

Ahogyan az Európa Bajnokságon is jeleztem megrendezésre kerül az első Budapesti Interkontinentális Táncfesztivál, ahová meghívásos jelleggel azokat az "A" kategóriás csoportos és formációs produkciókat várjuk, amelyek az OB-n, vagy az EB-n elérték a minimum 70 pontot.

A fesztiválon a szövetség állandó zsűritagjai, Giliczénl Bencze Mária, Gulya István "Mikey", Ruczek Yvette, Simkó Andrea mellett a szakma további neves képviselői is jelen lesznek: Demcsák Ottó, William Fomin, valamint kínai táncművészek.

Díjazás: oklevél, serleg

Minden produkció értékelve lesz: arany, ezüst és bronz minősítésekkel, valamint Fesztivál Fődíjak kerülnek kiadásra.

A fesztivál minden résztvevője ajándéktárgyat fog kapni.

A fesztiválon való részvétel egyszeri regisztrációs díjhoz kötött, melynek értéke:1500 Ft/fő. Egy táncosnak abban az esetben is csak egyszer kell a regisztrációs díjat kifizetnie, ha több koreográfiában szerepel.

Arra kérünk Benneteket, hogy a vakáció ellenére legyetek szívesek egyeztetni a táncosokkal és az online rendszerünkben, a http://mltsznevezes.com oldalon IDŐBEN jelentkezni! Jelentkezési határidő: 2017. augusztus 27.

A versenyre jó felkészülést és eredményes versenyzést kívánok az MLTSZ nevében:

Boros Ágnes Tünde

MLTSZ elnök

Budapest, 2017. augusztus 11.

Ide kattintva letölthető a Budapesti Interkontinentális Táncfesztivál és Workshop versenykiírása, jelentkezési lapja, valamint az esemény plakátja.