Felhasználási feltételek

I. A felhasználási feltételek tartalma

1. A jelen felhasználási feltételek (Szabályzat) a Magyar Látványtánc Sportszövetség (9330 Kapuvár, Vasút u. 11.; a továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett Látványtáncok (http://www.latvanytancok.hu/ oldalain elérhető) információs társadalommal összefüggő szolgáltatások (Szolgáltatás, Weblap, Weboldal vagy Látványtáncok) igénybevételének feltételeit tartalmazza.

2. Felhasználónak minősül a Weblap látogatója, illetőleg mindenki, aki a Látványtáncok bármely szolgáltatását igénybe veszi. Amennyiben a Felhasználó a Szolgáltatás bármely elemének használatát megkezdi, elfogadja a jelen Szabályzat feltételeit.

3. A Szolgáltató bármikor jogosult a Szabályzat módosítására. A módosításról rövid felhívás formájában a nyitó oldalon tájékoztatja a Felhasználókat. A módosítást követően bármely Szolgáltatás használatával a Felhasználó elfogadja a Szabályzat módosítását. Weboldal és szolgáltatásai működésével kapcsolatos valamennyi tájékoztatás, valamint a jelen Szabályzatból linkelhető egyéb dokumentumok (pl.: Szerzői jogok, ) a Szabályzat részét képezik és kötelezőek minden Felhasználóra.

4. Bármely, a Látványtáncoktól különböző weboldal (Facebook.com, Google.com, YouTube, stb.), a Weblaphoz kapcsolódó szolgáltatására az adott weboldal keretén belül közzétett szabályzatok és feltételek (is) vonatkoznak.