Rólunk

Magyar Látványtánc és Sportszövetség

A Magyar Látványtánc Sportszövetség 2002. óta meghatározó szerepet tölt be mind a hazai mind a nemzetközi táncéletben.
Évente 4-5 alakalommal területi döntőket, valamint Országos és Őszi Kupa Bajnokságot rendezünk.
2010. óta minden évben Látványtánc Európa Bajnokságot szerveztünk öt nemzet képviseletében, amit töretlenül folytatunk az idei versenyévadban is.

videoplay

Top kategóriák

Klasszikus balett

Tiszta klasszikus balett tánctechnikát kell alkalmazni puha vagy spicc cipőben. KLASSZIKUS BALETT táncstílussal a MŰVÉSZI LÁTÁVNYTÁNCOK tánckategóriában lehet versenyezni.

Trend táncok

Hip-hop: Több stílusból tevődik össze, hip-hop, funky, street jazz, stb. Freestyle- Break: (akrobatika megengedett) A break-re jellemző pörgő mozgások és gimnasztikus elemek bemutatása szükséges.

Akrobatikus táncok

Akrobatikus látványtánc, Akro-dance, vagy Artista kategóriák, ahol bármely táncstílus és tánctechnika alkalmazható, díszlettel, vagy díszlet nélküli koreográfiák. Törekedni kell a koreográfiák táncos jellegére. Kategóriától függően, a tánc történetet mesélhet el, vagy épp csak a látvány az ami bemutatásra kerül

Dance Show

Ebbe a kategóriába tartoznak azok a táncok, amelyeknek alapja napjaink divatos mozgás formája. A produkcióknak nem kell történetet elmesélniük, sajátos hangulatot fejeznek ki. A koreográfia lépésanyaga és technikája összhangban kell, hogy legyen a választott zenével. Díszlet használata nem megengedett.

Vélemények

Cím

9330 Kapuvár, Vasút sor 11.

Telefon

+36 70 453 8762

E-mail

mltszoffice[kukac]gmail.com
www.latvanytancok.hu

Ügyintézés

Hétfő-Péntek: 8:00 - 15:00